2021-03-10 278 瀏覽
見過好多人係呢間cafe打卡好耐 仲要係黃店💛💛 但一直都無機會試 今次終於去左啦😍 星期五夜晚7點左右嚟 唔使排隊不特止成間餐廳都幾吉🥺🥺 今次試左佢地其中一個招牌 - 蒲燒三層鰻魚滑蛋飯($118)✨✨ 賣相唔錯! 表面鋪滿3塊厚身嘅鰻魚😍 質地軟嫩肥美 配埋燒汁好入味好正!!! 但係最令我驚喜嘅係個滑蛋!! 真係好滑配鰻魚飯簡直係錦上添花💛💛另外當然唔可以唔嗌打卡一流嘅Crazy Chocolate啦! 面頭鋪滿朱古力碎 (有埋白朱古力令層次更豐富!)😍 飲落有好濃郁香濃嘅朱古力味💛💛 原本以為會好甜 但turns out甜度適中 有驚喜!! 果然唔係得個樣 值得推介~