2019-12-24
<好正既麻辣燙>🌶好似車仔麵甘有點菜紙既麻辣燙 有不用傳統同特色湯底選 此外可以加菜或肉食 味道十分唔錯 👍🏻🍴招牌麻辣燙 5 蚊🔥 中辣中麻🌶薯仔片 木耳 🥔 每樣7 蚊雲南米綫 12 蚊🍜嫩牛肉 🐮好香既麻辣燙 中辣其實都不算辣 但好夠香 辣得黎唔會拿喉👍🏻 帶 d花生醬香 木耳好夠爽口 同埋似大陸嗰 d細但好有口感嗰款 牛肉係滑牛 好有口感 🐂 薯仔切片好夠爽口👍🏻 而佢既米線係粗圓身嗰款 好夠爽口 盡吸辣汁 好正🍴泰式冬蔭功湯底麻辣燙 5 蚊素菜每樣7 蚊 萵笋 蓮藕 🥬粗麵12 蚊 🍜秘制牛肋 16 蚊 🐮粗麵夠爽口 湯底有好香濃既冬蔭公味 酸辣夠香 蝦肉點綴 幾新鮮🦐 牛肋反而覺得似豬肉 佢個口感幾彈牙 帶 d甜酸 🐮 萵笋同蓮藕十分新鮮 切既刀功好 夠哂爽口 😍Score 平均分 <7.7/10>Taste 味道:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Present 外觀:👍🏻👍🏻👍🏻Decor&Hygiene 環境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻Value for $ 性價比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Service 服務:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻~~~~~~~~~~~~~湯火功夫
<好正既麻辣燙>🌶
Present 外觀:👍🏻👍🏻👍🏻
Decor&Hygiene 環境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻
Value for $ 性價比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Service 服務:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
~~~~~~~~~~~~~
湯火功夫麻辣燙
銅鑼灣謝斐道482號兆安廣場地下4 至6 號鋪
=====================
任何美食😋歡迎inbox 我 , 等我食完開心share!🤓