2020-03-23 705 瀏覽
中午趁佢地啱啱開鋪,就即刻黎試下佢地嘅生牛肉河😋 原來都幾多人食..我地坐低之後,點好野食,已經見到門口排晒長龍🤔佢個點菜紙都幾方便,同一張檯都有唔同號碼,咁就唔洗上野食嗰陣分唔清邊個少蔥,邊個多蔥😛今日我同幾位同事都揀咗特級生牛肉粉,湯底味道清甜,牛肉都好夠嫩,最鍾意係啲河粉好滑捋捋😍另外我地都叫咗兩款小食,春卷同蒸粉卷。春卷尚算香脆,但係調味有點淡。而蒸粉卷我係第一次食🥺唔係咁鍾意....同蒸腸粉有啲似,只係內餡不同。飲品我地叫咗椰青~都算正常,椰子汁清甜,椰肉都刮得起,不過就唔太嫩。 而椰青的質素就似乎好參差,因為同事的椰青係唔新鮮兼椰肉超硬,所以都好睇彩數😅總體黎講,味道係可以接受。但聽講係米芝蓮?🤔可能因為算平價米芝蓮,所以多人食,而侍應又變咗想盡量翻檯,所以整體唔覺係米芝蓮餐廳🙂但都值得一試嘅, 12點開門,早小小來到食就唔洗排隊~

特級生牛肉粉
特級生牛肉粉