2020-03-09 440 瀏覽
好耐之前朋友介紹過新蒲崗有間享茶佢既陳年金桔梳打好好飲,有次去開新蒲崗諗住去試下點知遇著佢無開門.. 今次啱線又去開果邊又醒起就過去望下,好彩今次有開門啦,不過只有外賣室內暫停開放,唔緊要啦,重點係可以買野飲!!見到店面前既介紹好多款都好吸引,而學生重有加油優惠,著住校服或出示學生證就可以減5蚊,真係好貼心呀!!諗黎諗去都係試咗陳年金桔梳打先,見介紹張圖呢杯野係淡黃色既,但實際出黎係可樂咁既色(??) 初頭以為俾錯咗不過望下杯底又真係有好大粒陳年金桔係度 😆😆 開黎飲已經聞到好香既金桔味,重點係好濃厚金桔味,唔係加少少俾你就算數,然後再加上梳打感覺好清爽!如果夏天飲的話就更加爽呀!

2020-02-12
外賣自取