2020-09-08
.葵廣以外嘅手搖選擇💛呢間舖頭係葵廣對面嘅葵芳匯行過去都係一分鐘,所以都幾方便👍🏻.去葵廣掃街緊係要拎住杯嘢飲一路行一路掃😙係老闆嘅推介下就揀左丸作水果茶+荔枝珍珠茶底可以選擇紅茶或綠茶,而我哋就揀咗紅茶水果種類都好多,有蘋果、橙、檸檬、菠蘿、話梅冇咁大罪疚感,亦都健康啲😆雖然揀咗微甜,不過都仲係太甜如果怕甜既可以揀返無糖啊~荔枝珍珠的確幾特別咬咬下食到荔枝味,口感都夠煙韌呢個組合啱晒夏天消暑解渴💦.丸作水果茶+荔枝珍珠 $46💖感謝丸作食茶 @onezokwaifong 嘅邀請💖———不專業評分💯食物指數🍴: 💛💛💛💛🤍環境指數⛱: 💛💛💛💛🤍抵食指數🤑: 💛💛💛🤍🤍推薦指數👾: 💛💛💛💛🤍———📍丸作食茶 Onezo葵芳興芳路208號葵芳匯地下G07號舖大圍村南道41-51號泰安樓地下E舖紅磡德民街29號德民大廈地下G4號舖銅鑼灣禮頓道138號希雲大廈地舖@onezokwaifong———👉🏼 #ewhk葵芳 #ewhk大圍 #ewhk銅鑼灣 #ewhk手搖 #ewhk黃店#葵芳美食 #葵芳黃店 #大圍美食 #大圍黃店 #銅鑼灣美食 #銅鑼灣黃店 #黃店 #黃色經濟圈 #黃店推介
葵廣以外嘅手搖選擇💛
呢間舖頭係葵廣對面嘅葵芳匯
行過去都係一分鐘,所以都幾方便👍🏻
去葵廣掃街緊係要拎住杯嘢飲一路行一路掃😙
係老闆嘅推介下就揀左丸作水果茶+荔枝珍珠
茶底可以選擇紅茶或綠茶,而我哋就揀咗紅茶
水果種類都好多,有蘋果、橙、檸檬、菠蘿、話梅
冇咁大罪疚感,亦都健康啲😆
雖然揀咗微甜,不過都仲係太甜
如果怕甜既可以揀返無糖啊~
荔枝珍珠的確幾特別
咬咬下食到荔枝味,口感都夠煙韌
呢個組合啱晒夏天消暑解渴💦
紅磡德民街29號德民大廈地下G4號舖
銅鑼灣禮頓道138號希雲大廈地舖
@onezokwaifong
———
#葵芳美食 #葵芳黃店 #大圍美食 #大圍黃店 #銅鑼灣美食 #銅鑼灣黃店 #黃店 #黃色經濟圈 #黃店推介 #黃店地圖 #美食推介 #吃貨 #食好西 #相機食先 #香港美食 #美食日記 #一路食一路post #hkfood #foodhk #hkfoodie #foodiehk #hkfoodlover #hkfoodlover #hkig #foodstagram