2022-10-11 185 瀏覽
今次黎到Jacomax,出名食pizza ,仲有好多款式揀,同大家介紹下呢間嘅特別pizza🍕蘋果藍芝士pizza上網睇食評見好多人都話呢個Pizza好好食,初頭都驚服服地嘅,蘋果同芝士又咸又甜唔知係咩味呢,食落係有蘋果嘅酸甜味再加藍芝士嘅香味,味道有幾夾喎,手工pizza餅底又煙韌又鬆脆,當然好好食啦,話咁快兩個人就食晒成個Pizza啦🫣🥗水牛芝士沙律每晚限量嘅水牛芝士沙律,見今日都有就叫黎試吓,一上枱就比兩舊水牛芝士嚇親🫢咁大個嘅😅可能我見識少未見過全個上枱嘅,又係一人分一個食左,配埋沙律食都唔錯🦑炸魷魚呢個又係驚喜嘅,估唔到咁大條魷魚炸,都好軟熟,我最怕食魷魚好靭,呢個竟然唔會,好好食🍮Tiramisu出名自家製嘅tiramisu ,真係幾好食,個芝士忌廉好香芝士味,好滑,中間有咖啡手指餅,好快就食晒成杯總結樣樣都好好食,唔怪得開左咁耐都成日要等位,下次要試其他pizza

🍕蘋果藍芝士pizza

🥗水牛芝士沙律