咁大個仔都真係未去過海港城吃野!第一次去就係因為興祝朋友求婚成功知道佢地求婚的餐廳就係呢度, 一於同佢地一pair連埋自己女朋友去吃假期期間個午餐貴過平時少少但同時多左甜品的自助bar台!我個朋友話平時食,款式少d的!一坐低就自己可以拿木碟去bar台拿野吃!最鍾意吃佢的煙三文魚!好正呀!女朋友就一黎就去拿甜品,俾我笑佢!但d芝士蛋糕都好有水準!雖然佢切得好細,哈,但任吃的自助bar台,切得細又冇咩野所謂我地2個都order左8安士牛柳!超好吃!自己燒又可以控制到個火喉吃完個牛,即時對高級牛肉產生不能自拔的魔咒(完全可能只係個人草根出身,未吃過好野)同埋個待應哥哥,行過來教果下,真係覺得好好笑!未試過去餐廳吃野係俾人教的!最抵的係,原來100元就可以入會︿入左會之後,就可以午餐三送一!超正!即時大家減晒價!成個餐吃左接近3個鐘,坐得好舒服咁就過左一個下午!真係正!
咁大個仔都真係未去過海港城吃野!
第一次去就係因為興祝朋友求婚成功

假期期間個午餐貴過平時少少
但同時多左甜品的自助bar台!
我個朋友話平時食,款式少d的!

一坐低就自己可以拿木碟去bar台拿野吃!
最鍾意吃佢的煙三文魚!好正呀!

成個餐吃左接近3個鐘,坐得好舒服咁就過左一個下午!
真係正!
2010-04-05