2024-01-05 500 瀏覽
呢度最吸引到我既係門口係無面男, 行上樓就會走入一間裝修到好似日本居酒屋既舖面🏮有Bar枱位, 同Tatami位還原度都幾高🤩 最近佢地仲做緊優惠Like 社交平台, 再係Post度留言海膽控就會搶到$200 優惠卷, 其他都會有88折嫁(海膽套餐不適用)☺️海膽X和牛の二人前🍽️ ($1288)芒果蟹籽沙律青瓜絲配上沙律醬, 蟹柳, 蟹籽, 香甜芒果, 超級清新☺️海膽甜蝦刺身杯 兩塊超Creamy既海膽配上大量新鮮既甜蝦, 真係好澎湃, 彷彿成個海洋係個口度咁😍火灸和牛他他軟綿既牛肉他他既邊微微火灸過好香, 入口鬆化好正🤩海膽拖羅千層塔大量海膽, 拖羅, 飯, 包係脆卜卜既紫菜入面, 所有野都好鮮甜, 海膽都好Creamy😋火灸和牛海膽卷Creamy既海膽放係燒到好香又軟綿既和牛上面再包住啲醋飯一啖食好滿足🥰海膽 X 黃金蟹膏烏冬鹹蛋黃配蝦膏再撈埋落個烏冬度超又幾夾喎, 味道又夠濃郁😌芝麻/ 綠茶雪糕兩款既味道都好濃郁, 食完呢餐以呢個甜品作給係完美☺️呢度既食物質素相當不錯, 仲有得扭蛋睇下會唔會扭到啲優惠卷, 真係好玩好食又高質😌

海膽X和牛の二人前🍽️ ($1288)
芒果蟹籽沙律

海膽甜蝦刺身

火灸和牛他他
軟綿既牛肉他他既邊微微火灸過好香, 入口鬆化好正🤩

海膽拖羅千層塔

火灸和牛海膽卷

海膽 X 黃金蟹膏烏冬
鹹蛋黃配蝦膏再撈埋落個烏冬度超又幾夾喎, 味道又夠濃郁😌

芝麻/ 綠茶雪糕
兩款既味道都好濃郁, 食完呢餐以呢個甜品作給係完美☺️

2024-01-05