餐廳: 元気寿司 (信德中心)
資訊:

2012-07-25 58 瀏覽
來到的是午餐時間,當然要等啦!元氣門口放左部派飛機,攞飛要輸入電話有檯就打比你!等左兩個字後,我電話響起係元氣打黎提提我十五分後會有檯,又幾好喎,有時行緊商場,真係唔知時間!好快安排到有檯,今次坐入面bar檯!都幾好喎,對正迴轉壽司帶,滿滿碟碟壽司、刺身、小食,睇到即該攞幾碟試下。三文魚刺身新鮮,辣味三文魚好味保持到,帶子壽司,蔥吞拿魚壽司,鮭壽司,……最後當然試下午餐,我叫左牛肉烏冬$35無其他前菜跟,一般牛肉烏冬,份量好似得半個!我朋友叫左個醬油刺身飯跟湯$58,只有三文魚粒及吞拿魚粒沒有其他,份量迷你!男士食一定唔夠飽!
好快安排到有檯,今次坐入面bar檯!都幾好喎,對正迴轉壽司帶,滿滿碟碟壽司刺身、小食,睇到即該攞幾碟試下。
我朋友叫左個醬油刺身飯跟湯$58,只有三文魚粒及吞拿魚
粒沒有其他,份量迷你!男士食一定唔夠飽!
25 分鐘 (堂食)