(非會員)
2008-07-31 24 瀏覽
第1次黎,一入門口已經有待應識得招呼我,我話"睇下架咋,轉頭走架啦",佢都唔介意,仲好詳盡咁介紹佢地公司,我心諗..打份工咋,又唔係自己公司駛唔駛咁盡呀!!佢介紹詳盡到連每一間vip房同佔地7千尺尖沙咀海景落地玻璃都講埋!!其實我都覺得有少少煩,但係就好欣賞,因為佢都係一個有禮貌既o靚仔轉頭上返黎,個待應又記得我叫咩名woo,我個心突然有點說不出的味兒~跟住我同我女朋友坐係靠落地玻璃既位置,忽然有d變左熟客既感覺(雖然第一次)我order左黑松露湯,chief's salad,法式煎鵝肝,焗田磥。我唔大食,所以order唔多,但係碟碟都好大份,食唔曬。最後,由9點食到10點,最令我驚喜既就係由一間高級餐廳既格局會變左一間極具超高調格局既酒吧,環境令人雀躍,我10點坐到1點,開左支13xx蚊既紅酒,感覺一流!!

• 食得唔多
  • 以上幾款都可以!黑松露湯