2024-12-24
男友話呢間是日本過江龍燒肉店,係香港開第一間,所以就好有興趣想試下。初初抱住平常心去試,結果遠超於期望地高質素! 無論是服務,環境,還是食物,都是高質素~!👍🏻🔥 肉類好多款,大部份都好好食,特別係個頭盤🍛肉汁都好飽滿,同埋好香油脂味。除左肉類之外,仲有好多其他野食,有菜,有粥,有湯,有冷麵,有飯(飯都有好幾款...) 甜品飲品,係出面buffet形式任拎,連甜品都唔係馬虎的,睇得出係有心機整既甜品,特別係佢個芝士蛋糕同埋薄荷朱古力蛋糕,好好食~ ~另外值得一讚:我和男友大約一星期前book位,付了訂金,但我地入座果陣,似乎俾其他食客坐左我地個位。服務員同埋經理既反應同埋處理手法,男友表示很滿意~ 首先帶左我地去其他位先,上左前菜俾我地,叫我地食住先,一邊食,有差唔多3個服務員再加一個經理,先後同我地講返唔好意思,叫我地等多陣,好快會轉返卡位俾我地 (本身我地坐緊既唔係卡位) 大約5分鐘後,經理同埋服務員就俾我地調位,幫我地拎餐具同埋野食,順利地調位了。整個過程就是非常smooth,處理態度亦是很殷勤。進食期間的收碟速度效率都很高很爽快。當last order 的時候,亦專登拎部平板電
另外值得一讚:
我和男友大約一星期前book位,付了訂金,但我地入座果陣,似乎俾其他食客坐左我地個位。服務員同埋經理既反應同埋處理手法,男友表示很滿意~ 首先帶左我地去其他位先,上左前菜俾我地,叫我地食住先,一邊食,有差唔多3個服務員再加一個經理,先後同我地講返唔好意思,叫我地等多陣,好快會轉返卡位俾我地 (本身我地坐緊既唔係卡位) 大約5分鐘後,經理同埋服務員就俾我地調位,幫我地拎餐具同埋野食,順利地調位了。整個過程就是非常smooth,處理態度亦是很殷勤。進食期間的收碟速度效率都很高很爽快。當last order 的時候,亦專登拎部平板電腦過黎問你有無野加,呢個真的好少放題店會咁樣做!! 通常last order 就是直接cut 單,不會提醒。呢一點服務細心,值得一讚。