👍🏻 新春如意2人套餐過時過節 我總係會好期待莆田出嘅套餐 作為忠實fans 當然要支持吓佢哋嘅新春如意套餐啦🥳🥳套餐非常豐富 入面包括咗- 鴻運發財鮑魚撈起 - 盤滿缽滿鮑魚大蝦盆菜2人份- 黑松露炒帶子- 媽祖平安麵- 蟲草花魚鏢蟹肉羹- 桂圓銀耳湯配莆田紅團✅ 鴻運發財鮑魚撈起 套餐由撈起打開序幕 超級有儀式感!入面包括咗多種材料 口感非常豐富 最緊要係鮑魚😎爽滑彈牙 加埋特調醬汁 食落非常清新 好開胃😊✅ 盤滿缽滿鮑魚大蝦盆菜2人份呢個二人份嘅盆菜真係好滿足到我哋 入面嘅材料都非常有誠意🙆🏻‍♀️包括鮑魚、蟶乾、瑤柱、遼參、大蝦等矜貴食材 而且仲有發菜、福州魚丸、魚鰾、花菇等等 祝大家新一年豐衣足食 賺到盤滿缽滿💕💕✅ 黑松露炒帶子帶子厚肉 肉質鮮嫩 同黑松露感覺好夾💟✅ 媽祖平安麵湯頭清甜 上面仲有好多配料 蝦肉好甜 鮮味十足!💕✅ 蟲草花魚鏢蟹肉羹有齊我最愛嘅食材 呢個配搭真係好幸福 蟹肉羹濃稠 味道鮮美☺️☺️✅ 桂圓銀耳湯配莆田紅團滋潤甜品 桂圓銀耳湯飲落去好潤喉 加埋特色莆田紅團 令你今年都甜甜蜜蜜🥰
👍🏻 新春如意2人套餐

- 鴻運發財鮑魚撈起