2021-10-11 198 瀏覽
星期日係尖沙咀行街,原本諗住食麥當勞慳錢,發現到原來嘉寶漢堡就係麥當勞🍔附近,見麥當勞又多人又其實加咗價,就決定試吓嘉寶,依家諗返轉頭,覺得果然無決定錯🤤。其實之前都已經聽朋友講嘉寶又高質又抵食,一直都好想試吓😬。我哋叫咗兩個漢堡再加薯條🍟同蕃薯條🍟再送嘢飲,人均都係$70,非常之抵食🤑。漢堡方面,首先係黑菘露芝士牛堡🐮,黑菘露🍄味十分濃郁,漢堡扒非常juicy,芝士量亦適中(唔似麥當勞咁個包已經細,啲芝士同餡仲要再少果個包),拼埋一齊,真係令人食到停唔到口🤤。至於烤菇芝士牛堡🍔,烤菇充滿菇嘅香味,亦一啲都唔乾非常之juicy🤤🤤,混合漢堡扒嘅肉汁,食完令人返唔到轉頭😋😋。總結來講,又好食又抵食,非常建議佢開多啲分店,特別係嚟銅鑼灣,咁我就日日返工都可以食😌。

其實之前都已經聽朋友講嘉寶又高質又抵食,一直都好想試吓😬。

烤菇芝士牛堡

黑菘露芝士牛堡