2012-10-10 25 瀏覽
開呢個account就係因為要寫呢個食評,呢一晚實在太正!因為朋友介紹柴娃娃咁黎左kc個飯局,包左呢度個vip房,個view勁正.前菜係海膽胡麻豆腐,海膽味鮮鮮地,胡麻豆腐又煙煙unun咁,酸汁又開開胃胃o甘,幾正.秋刀魚sashimi勁正,用少少薑同蔥來配,鮮味都爆開又合番埋.仲有拖羅又有平目魚,三種享受呀.sashimi之外仲有sushi,三款味道我同我班friend各有所愛,大lin like醋漬, 肥風話原味都好,我梗係中意燒那款,正呀.茶壺湯好鬼香,落小小檸,又係正到裂開.天婦羅介好食,師傅在場邊即炸,你仲想點,食完蝦又有筍又有魚又有蕃薯真係奧賣葛!以為以上正,誰不知小窩牛肉仲正,比和牛我地食,油脂多到爆開,又滑又盛咁,唔使咬,好好食呀.氷見烏冬清清地,最後仲有蛋高,飽到呢~~呢度真係唔錯,係好難搭lift,已經約左再來.
開呢個account就係因為要寫呢個食評,呢一晚實在太正!

爆正
茶壺湯好鬼香,落小小檸,又係正到裂開.

新鮮正
氷見烏冬清清地,最後仲有蛋高,飽到呢~~
和牛呀
呢度真係唔錯,係好難搭lift,已經約左再來.
2012-10-09
爆正