2023-04-03
呢間主題餐廳每隔一段時間就會轉唔同卡通人物做主題 餐廳入面既佈置同餐牌上面既食物飲品甜品都好靚好吸引 今日就黎試下 可惜今次係姆明做主題 完全冇興趣 純粹想試下佢地啲食物 同埋叫返當時既主題餐牌每人最低消費要夠$150先會送返叫既食物同埋飲品既盒同埋杯我地兩個人就咁叫左個山下丼飯 揀左個親子丼飯配味噌湯 一黎到個親子丼飯個賣相完全唔吸引 就係一個普通既滑蛋雞扒飯 味道正正常常 但個味噌湯真係唔錯 好夠熱 好夠味 幾好飲 個餐加$48追加左一杯凍既山下水果茶 幾大杯 幾足料 入面好多水果 但飲落好淡 冇乜味 另外仲跟埋一件是日蛋糕 係一件手工千層蛋糕 賣相係ok 甜品叫左個鮮雜果梳乎厘班戟 製作時間預返四十至六十分鐘 時間等得耐都唔係問題 但係個甜品一黎到見到個賣相真係唔想食 好明顯整既時間耐左 個面已經係深啡色 燶左 食落冇蛋香味 冇甜味 完全冇空氣感 好似食梗一舊冇味又燶左既蛋糕咁 糖漿都係得少少甜味 同埋點落去個下係好稀 鮮雜果就正正常常整體黎講 好難食 冇下次
整體黎講 好難食 冇下次