2016-08-06
去到沙田 肚餓想食下沙田既放題 結果就搵到瀝源既三橋喇~一開始因為冇咩人 所以好快入左去坐唔洗等 雖然地方勁逼 坐都坐唔舒服 但瀝源既放題 差少少都正常既~點知叫刺身,勁耐都唔黎一碗,每半個鐘先黎少少。我同店員講,刺身仲未黎,點知佢望都未望我一句廚房好忙,黎緊架喇,就由我慢慢等多20分鐘先到。。後來終於到左,d三文魚勁薄勁細塊,唔足料,4個人我寫15塊三文魚,點知得幾塊想省錢都唔係咁掛間店人又唔係多,員工就手fingfing企係到冇野做,野飲要自己拎都算,d茶就唔熱既,仲要個壺冇水無人加,我點針啊?正常放題雞翼係最好食,點知呢間雞翼極難食都算。我叫左5隻食剩1隻,個1隻跌左落枱到,只好叫店員收左佢,點知佢勁串咁同我講:你點都要食左佢架喇 唔係收錢$28/100g我心諗:下,食咁耐放題我都係第一次,如果我同你講跌左落地你咪又去比多隻新既我,係到懶係環保,實際上係想收我錢。以後唔會再黎 早知睇清楚食評先 真係可一不可再 又唔係平 又唔係好味 又唔係服務好
點知叫刺身,勁耐都唔黎一碗,每半個鐘先黎少少。
想省錢都唔係咁掛