2007-12-10 7 瀏覽
因為之前已經食過隔離嘅小菜,泰國, 越南餐廳, 今次想食下打冷, 呢間又幾多人, 就去咗呢間....點知"賴"嘢...先上一個鹵水大什($55), 味道都ok, 又有好少見嘅豬頭肉, 諗住好似幾好咁喎. 跟住等咗廿分鐘左右先黎蠔餅($48)同埋九肚魚($48). 嘩...個蠔餅真係未食過咁嘅样, 好厚, 好怪, 好難食, ok多蠔, 但係冇味,又冇蛋, 最經典係個蛋糕(*~*),里面d薯粉太多, 搞到個蠔餅好似蛋糕, 食蠔餅竟然好似食緊一個好難食嘅蛋糕咁,真係未見過!!!我地幾個人食咗一半, 就冇再食. 個九肚魚就普通, d肉好軟, 咬落去又係冇乜味!!再等十分鐘, 先黎個啫啫雞煲($50), 料好少...少得可憐, 得十舊八舊細雞肉, 味道正常, 但超唔抵!!只次一次, 下不為例!!
先上一個鹵水大什($55), 味道都ok, 又有好少
見嘅豬頭肉, 諗住好似幾好咁喎.
個九肚魚就普通, d肉好軟, 咬落去又係冇乜味!!

只次一次, 下不為例!!