2024-08-15 814 瀏覽
雖然係山上面, 但係都無阻大家黎潮聖既慾望, 去到見到門口塞滿曬落單既人, 室內外既位都滿曬😂 呢間走懷舊風既Gelato 專門店賣既Gelato都係Animal-free & lactose-free , 另外仲有無酒精同低酒精既飲品, 完美地符合到每個人既需求😎 Gelato 分左大/細既杯裝, 另外仲有Cone/ Waffle Cup/ Cookie Cup可以選擇, 每杯最多可以揀三款口味😌我地揀左Pina Colada/ Cantaloupe Melon/ Pistachio Crunch, 三款都各有特色, Melon 好清甜真係好似食緊蜜瓜咁, Pistachio果款都幾濃郁加埋啲鹹鹹地Roasted Nuts鹹鹹甜甜幾特別🤩如果鐘意食gelato又想食得健康既朋友可以黎一試🥳

如果鐘意食gelato又想食得健康既朋友可以黎一試🥳
2024-08-03
15 分鐘 (堂食)
下午茶