2025-02-28
最近成日聽到朋友話呢間喺荃灣嘅新餐廳好好食,而且氣氛好好,今日終於有機會嚟試啦。你間餐廳6:00已經好多人排隊,所以大家上嚟嘅話一定要預早訂位。呢度嘅環境好靚,有少少以前嘅大眾會感覺,而且live Band非常高質,每晚都有唔同嘅表演者,但係每個都好好聽。首先我哋就叫咗個烤魚,一上台估唔到條魚咁大條,而且雖然佢話係香辣烤魚,但係食落又唔會太辣,唔食得辣嘅人都可以試吓。而且佢酸酸辣辣食落好開胃,魚肉非常嫩滑,煮嘅時間啱啱好,非常推薦大家嚟試吓。另外呢度仲有好多唔同種類嘅酒,我叫咗杯Cocktail,估唔到咁靚,而且價錢好平, Cocktail嘅樣非常適合打卡。另外嘅串燒都好高質,我哋試咗嘅入面我覺得最抵讚嘅就係雞軟骨,因為食落好香口,而且佢仲會有一個爐一直燒住,就唔怕食得太慢凍晒啦。呢間餐廳食物質素好高,而且唱歌都好好聽,好適合大家嚟gathering或者慶祝節日。