2024-11-26 434 瀏覽
大廚精選時令新鮮海魚柳 | 香茅忌廉泡沫 | 香烤紫蘇籽又香又入味嘅時令新鮮海魚柳,魚柳嫩滑口感同烤焦嘅香氣,非常之新鮮,仲有香烤紫蘇籽,食落去真係香氣滿滿,令人印象深刻。招牌布雷斯特香草牛油煙肉醬 | 新鮮活蜆 | 多士鍾意食蜆嘅朋友實會鍾意呢道菜,經過烹調後,新鮮嘅活蜆吸收咗醬汁,食落去嘅時候,個口入面充滿咗香草同牛油嘅味道,都蓋唔到蜆嘅鮮味,再攞香脆多士沾醬汁嚟食,簡直太美味。特級厚切鵝肝 | 牛油軟包 | 香滑茴香 | 無花果 | 黑醋草莓醬擺盤好精緻,食落去味道都一流。鵝肝嘅口感细腻絲滑,唔使點咀嚼,入口即化嘅感覺,仲有茴香嘅香甜味,無花果嘅口感細緻軟滑,配上酸甜嘅黑醋草莓醬,加埋牛油軟包一齊食,特別滋味。波隆納肉醬 | 意大利闊麵 | 36個帕馬森起司好香嘅帕馬森起司味融合咗波隆納肉醬,醬汁經乳化使味道濃郁,散發住肉香味,仲有番茄嘅酸甜味,令呢個意大利闊麵食落去順滑好食。
大廚精選時令新鮮海魚柳 | 香茅忌廉泡沫 | 香烤紫蘇籽

招牌布雷斯特香草牛油煙肉醬 | 新鮮活蜆 | 多士