呢間車仔麵真係唔係多得朋友介紹都唔知道,今日閒日嚟試嘅時候都已經好多人,令我非常期待呢度嘅車仔麵價錢唔算貴,食後覺得好出色值得推介我份人成日都心大心細,呢個八寶心滿意足就啱曬我。配料唔需要揀,只要揀返面底同湯底就okay。朋友就揀咗個自選四送車仔麵朋友揀咗蘿蔔,牛腩,咖哩魷魚同鹵水豬大腸米線,每樣配料嘅份量都多,大腸同牛腩炆得夠淋夠入味,咖哩魷魚食落夠爽口又香辣,秘製蘿蔔冇根冇渣又夠甜,好味道,$60呢個價錢真係超值!至於我個八寶心滿意足($58),有牛筋丸,柱侯牛腩,鹵水豬皮同豬紅,咖哩魷魚,長洲大魚蛋同秘製蘿蔔及時菜。雖然每樣配料嘅份量可能唔夠四餸咁多但係反而有多配料更加啱我鍾意咩都試下嘅性格,豬皮同豬紅煙韌爽口qq,牛筋丸好香又有彈牙,其他同朋友四餸一樣嘅配料我都有同樣嘅諗法真係實在太出色,好好食!

呢度嘅車仔麵價錢唔算貴,食後覺得好出色值得推介

朋友揀咗蘿蔔,牛腩,咖哩魷魚同