2024-01-07 123 瀏覽
想吃貝殼類產品,這家店午市套餐竟然有豉椒炒蜆!!好開心,我地一家人由午餐開始食到下午茶時間,食埋奶醬多漏華田先至走。忘記影相,菜品相當靚仔,食咗炒蜆(精彩),蠔仔餅,菠蘿咕嚕肉,口水雞,回鍋肉炒年糕(精彩),上海炒年糕。一邊食一邊奇怪點解評分低。根據觀察年紀大的街坊佔多,可能比較少有興趣上app打分。套餐+3 有豆漿,相當大杯而且都幾好飲,推薦。奶茶都好好飲。位置係新光戲院30 米左右。本來想點蟶子,鮑魚(53 一個,最少點兩個),可惜賣晒。有意食呢兩款菜就需要預定啦。睇餐牌有其他幾款菜品都係需要預定,但我忘記咗係乜。我地前一晚預訂咗所以無需等位。我見到基本上無需等位直接入座。
蠔仔餅
2024-01-07