(非會員)
2007-08-25 6 瀏覽
個日上左沙田新城市廣場7樓,搵下有咩好野食, 我地見佢個menu唔錯, 咁就登記位啦。我地有兩個人, 佢有張4人俾我地, 仲有埋cushion~ 落單叫左和風pizza, 雜錦串燒同彩虹卷。上左和風pizza, 有個cutter俾你自己cut, 幾好玩~ 味道唔錯,有d沙律醬味同芝士, 又幾夾。之後串燒好大份,都幾好,有蝦,牛肉粒(熟左少少),魚粒,帶子,雞肉粒, 仲有好多紅椒、黃椒、青椒, (太多,食唔哂, =p)食完pizza & 串燒, 已經飽飽地, 等左好耐, 耐到我地想走(都等左約15分鐘), 叫佢埋單, 個rainbow roll先出現, 無計,個friend話cancel左, 不過見到有好大粒的魚子呀,仲有大大塊魚生,如果唔係已經飽, 一定叫佢放低碟壽司!! 因為取消左彩虹卷,所以今次幾抵食~
落單叫左和風pizza, 雜錦串燒同彩虹卷。

因為取消左彩虹卷,所以今次幾抵食~