2013-11-20
Reason for visit:Wanted something quick. 環境及衛生:晚飯時間去到,人算多,但未須搭枱。 牆上貼滿pictures,好似好okay咁。雖然係d速食嘅地方,但都坐得舒適,但揾到蚊,衛生可以改善下。食物及價錢:我因為想試佢地個排骨同雲吞,所以決定要時菜排骨雲吞麵($32),飲品半價 ($6)。本身飲豆漿嘅,但因為隔離枱投訴話有好多渣,唔好飲,老闆就順便問我換唔換另一杯飲品。我見真係唔太好飲就叫老闆俾杯凍嘅柑桔我。雖然偏甜,但好過個杯有渣嘅豆漿好多。排骨果然好食,炸得鬆化又唔油,好好味,真係值得一試。麵就普通d,可能因為湯唔夠味,而雲吞ok,但我嫌薑味太重。服務:服務好。老闆主動問我要唔要其他飲品,我好多謝佢。因為我未必會問,我可能只會當佢係一杯好難飲既豆漿就算。其他員工服務態度都親切友善。Final Verdict:Would go again~
Wanted something quick.
環境及衛生:
晚飯時間去到,人算多,但未須搭枱。 牆上貼滿pictures,好似好okay咁。雖然係d速食嘅地方,但都坐得舒適,但揾到蚊,衛生可以改善下。 食物及價錢:
我因為想試佢地個排骨同雲吞,所以決定要時菜排骨雲吞麵($32),飲品半價 ($6)。本身飲豆漿嘅,但因為隔離枱投訴話有好多渣,唔好飲,老闆就順便問我換唔換另一杯飲品。我見真係唔太好飲就叫老闆俾杯凍嘅柑桔我。雖然偏甜,但好過個杯有渣嘅豆漿好多。 排骨果然好食,炸得鬆化又唔油,好好味,真係值得一試。麵就普通d,可能因為湯唔夠味,而雲吞ok,但我嫌薑味太重。
服務:
Final Verdict:
Would go again~