2022-09-06
我對尖沙咀的印象係以商廈同名店為先,都係以集團式經營的食肆較多。呢次想约朋友去呢間尖沙咀中段位置的食日式鐵板燒为主。今次朋友帶我去呢間鐵板燒餐廳令我對呢頭美食店刷新左美食既印象😍❤️❤️鹽焗馬友魚係由師傅自己係客人面前煎的,魚皮煎得十分焦香的,而且有銀杏味再混合馬友魚的魚味,聽到煎時的聲效,完全係享受,上碟後,馬友魚的鮮嫩配上簡單的鹽作調味,非常美味👍👍🌟🌟見到師傅用佢多年的烹調技術在預備其他客人的鐵板賴尿蝦,好神奇,佢可以好快咁完全一道出色的菜式,真的嘆為觀止,我急唔住都叫左一碟來試,很好味!🗣️🗣️❤️❤️A5佐賀和牛,和牛被師傅煎的焦氣的,和牛的香氣噗鼻,到我枱前,開動時,和牛入口,軟軟的,真的好好食!唔係誇張,真的係好正,值得一試🤤🤤完結整餐後,我完全明白點解呢間好評特別多,我估計會每個月就會黎光顧啦,推薦給大家!😇
係由師傅自己係客人面前煎的,魚皮煎得十分焦香的,而且有銀杏味再混合馬友魚的魚味,聽到煎時的聲效,完全係享受,上碟後,馬友魚的鮮嫩配上簡單的鹽作調味,非常美味👍👍 🌟🌟見到師傅用佢多年的烹調技術在預備其他客人的鐵板賴尿蝦,好神奇,佢可以好快咁完全一道出色的菜式,真的嘆為觀止,我急唔住都叫左一碟來試,很好味!🗣️🗣️