2007-03-23 3 瀏覽
同老公去食晚飯, 我地叫左: blue crab bisque - 好濃蟹味, 湯底有啲似龍蝦湯tartar steak - 一般mussels in wine sauce - 鮮甜, 好味!! 仲有好大盤, 差啲食唔哂!beef burger - 又係好大份, 塊牛肉夠juicy, 薯條好脆lamb rack - 中規中炬, 無乜驚喜, 但又唔係唔好食唔知係咪我地去個陣仲未有好多客, 所以啲waiter成日望住我地張檯, 搞到我地有點尷尬! 之後其中一位manager埋黎問我地既意見, 我地話"幾好呀", 點知答完佢之後大家就dead air, 佢淨係識望住我地傻笑... (滴汗中) 另外唔知點解呢間舖頭非常嘈, 嘈到我差啲聽唔到老公講野, 但我又聽到哂其他檯講野喎! 至於價錢嘛, 我覺得以食物黎講都值既, 但以整體黎講, 我覺得可以搵到間更好既囉.
同老公去食晚飯, 我地叫左:
tartar steak - 一般