2023-08-01 35 瀏覽
本身從來唔打咭,所以冇影相,咩都冇。我中意食burger, 而且絶對係一個對食物有要求既人。今日試完呢間店,好想寫個食評幫下佢。今日第一次黎食,叫左一個洋葱蛋牛肉burger set, 另一個最貴忘記名既牛肉burger set .我個蛋牛肉burger, 一咬落去,爆哂蛋汁肉汁出黎,個包好新鮮軟熟,漢堡扒食得出唔係買貨,係自己做,我個friend 個多牛burger(估計最少兩層肉)既牛肉味超濃,整體成個漢堡好新鮮,好juicy, 真係好好味,食得出用心造既一個食品。只係店鋪門面太唔起眼,又唔放menu/menu 冇相,唔係search openrice, 經過都唔知有咁正既burger 食,所以我先寫呢遍食評,希望多啲人知多啲人去試,而質數又可以keep住,我下次一定會再黎食!加油呀!
本身從來唔打咭,所以冇影相,咩都冇。
加油呀!

2023-08-01