(非會員)
眈日放假,約咗兩個friend系尖沙咀食晏行街。等朋友嚟時有個人比張傳單我話新開張,見個裝修好似幾靚咁就試下啦!(橫點都唔知去邊到食!?)間新店系4樓。一入到去有D"嘩"一聲嘅感覺,因為樓下搭嘅地方同留上實在有太大分別!環境幾好幾grand,又有露台..幾好feel喎!一坐底D waiter就比張點心紙我哋,都幾多野食!出奇地價錢又唔系好貴!嗰日埋單都系$300有找!我哋就叫咗炒雜菜/菇;什錦拼盤(經理推介);醬汁墨魚坊;排骨湯拉麵;炸醬麵蔥油伴麵;重有銀C卷。直得推介嘅系什錦拼盤,因為買相幾靚,又セ都有D,portion又唔太多,可以同時試到幾款!好味!D墨魚片加埋D醬汁好味!不過再多D汁會更好!D麵都幾好咬口幾滑,排骨也炸得唔錯!總括嚟講有85分,會再嚟!下次會試吓坐露台..約朋友食飯傾計應該會幾好feel!
我哋個位對住個bar同balcony
$40-60 (午餐)
我哋個位對住個bar同balcony
  • 什錦拼盤;醬汁墨魚坊;拉麵