2020-10-22
諗諗下真係都好幾個月冇去過屯門市廣場喇,發現屯市新開左牧羊少年,心郁郁想試~諗住平日夜晚會少人d, 7點半去到都好多人等位了。好彩唔洗等好耐就入得☺入面裝修都幾chill, 又大間,坐得都舒服!我地兩個女仔唔太肚餓,叫左個日式大阪燒風味煙三文魚薄餅,燒汁八爪魚丸,一杯熱溶白朱古力牛奶咖啡同濃縮香料熱可可咖啡,已經飽到不行了😂個pizza係薄脆底,食落脆卜卜,煙三文魚都好足料,加埋日式醬汁都真係有大阪燒嘅感覺。個八爪魚丸一開頭我地以為係章魚小丸子咁,但原來係魚蛋嗰隻,不過佢炸過加埋d燒汁都幾好食~飲品泥講我都幾欣賞佢杯濃縮香料熱可可咖啡,質感超濃,又好香朱古力味,加埋個cream令杯野更滑,今晚又食到爆晒quota了🤯服務員都好nice啊,揾左其中一個幫我同朋友影合照,佢幫我地影完仲會問返我地影得o唔ok, 值得一讚👍