2020-11-09
🐷👨👩👧太耐無食過Tea-Buffet☕️🍴呢個香印主題🍇🍇🍇真係令我喜出望外More than expected 🧡🧡🧡之前見到白桃🍑都已經好吸引不過嗰次就訂唔到 所以今次一星期前訂到都好期待😍😍我地1450左右到已經開始排隊 流程都算好快 😋😋好快就可以安排到我哋入座 第一下感覺餐廳🏩個衛生同防疫情況系做得幾好🎉可能之前訂枱時話會有小朋友🐷所以餐廳安排左一個比較Corner嘅地方比我地 準備好曬小朋友餐具🍴同BB櫈👶🏻🪑所有餐具都用保鮮紙密封好🧺 🍞🥖🥙🥘🍝🍜🍱🍛🍤🥠🍡🧁🍰🍦🍨🍮🍿食物嗰部分我無諗過原來而加Tea Buffet都會有咁多食物選擇連熱食 麵檔 壽司Counter都有 🍇香卬款式類嘅甜品都有好多 🍇香印法式小蛋糕🥧香印紫提三文治🥪香印芝士蛋糕🍰 香印芝士慕絲蛋糕🍩士多啤梨🍓香印乳酪雪條🍧蟹肉壽司🍣卷配香印葡萄莎莎 🍇香印果凍🍇🍨牛奶布甸🥛🍮及香印葡萄味啫喱🍭刺身🍣有三文魚 喜靈魚同魷魚仲有加州卷甜品有Scones Waffle🥞 6款movenpick 雪糕🍦🍦Pancake🥞涼粉 豆漿花 爆谷🍿夾糖🍬🍫熱食🍝🍲其實都有好多 好似有台灣三杯雞 吉列豬扒 超碼八款以上
呢個香印主題🍇🍇🍇真係令我喜出望外
More than expected 🧡🧡🧡
🍇香卬款式類嘅甜品都有好多 🍇
香印法式小蛋糕🥧香印紫提三文治🥪
香印芝士蛋糕🍰 香印芝士慕絲蛋糕🍩
刺身🍣有三文魚 喜靈魚同魷魚仲有加州卷
Pancake🥞涼粉 豆漿花 爆谷🍿夾糖🍬🍫
熱食🍝🍲其實都有好多 好似有台灣三杯雞 吉列豬扒 超碼八款以上 不過真系太多選擇同始終系Tea Time 我都系食甜品多
重點平時Tea Buffet可能只系跟一杯飲品🍹呢到系有個Coffee & Tea Corner有個同事Serve 無限飲咖啡☕️凍檸茶 🍋🍹
💳💰而加用HSBC有75折 其他卡都做緊78折
都系200幾一位 性價比超高高高 👍🏻👍🏻👍🏻
真心推介呀 好似做到一月🤩
星期六日同公眾假期先有㗎呢個Full Tea Buffet
星期一至五就系Dessert Buffet $168呢個就無任何折扣