2023-07-26
上星期我哋去咗呢間好靚嘅親子餐廳☺️食咗一個好休閒嘅lunch,兩個仔玩足兩個鐘,全家都好滿足🥰 首先感受到one small step老闆好用心,一摸上手就感覺到質素好好,安全性亦好高👏🏻而玩具都係外國品牌,真係好靚,整個餐廳嘅格局都好有空間感好舒服,好適合同媽媽朋友一齊嚟放b啊~感覺上玩樂設施適合0-3歲小朋友,大家可以參考下。 玩樂區位置係餐廳角落,方便爸爸媽媽係餐廳座位都可以觀察到小朋友情況,咁家長就可以舒舒服服坐係度食嘢傾計💬我哋今次叫咗…🍕Aloha Pizza 好大個,$138都幾抵食♥️🧀Truffle Mac and Cheese好香濃嘅芝士口味,鍾意松露同芝士嘅必點,通心粉好方便小朋友食👍🏻🍕兒童餐嘅BB Pizza同樣好香芝士味,不過係少鹹版,好味又較健康,啱小朋友share食~飲品方面,芒果沙冰好味😋好清新;凍Mocha好香濃,甜多少少更好🤏最後我哋加多一個士多啤梨香蕉pancake,,份量都好大份,而且煎得好靚,兩個仔見到都好開心,搶住食😆
我哋今次叫咗…
🍕Aloha Pizza