2024-02-22
呢度係一間有大型遊樂區嘅餐廳,遊樂區設有軟墊,好啱細B 0-3歲小朋友玩,用餐區都清楚睇到遊樂區,家長都放心食野😆親子餐廳當然要睇埋食物質素啦我哋點咗幾款美食,仲有點兒童餐比阿女🍯 Honey BBQ Chicken PizzaBBQ醬配雞胸肉、三色椒、洋蔥等,薄身Pizza好好味!小朋友食都好啱!加埋甜甜地蜜糖提味,Size又大大塊,Yummy!🐟 Cream Salmon and Spinach Linguine好出色,好creamy嘅pasta ,配埋三文魚+菠菜完美配搭,每一啖都係滿足✨🍓Strawberry Banana Pancake小朋友最愛嘅Pancake💖朱古力醬配埋士多啤梨🍓+香蕉🍌,食唔停口😆👶🏻 Baby Food Platter通粉+ 半個牛油果+兩粒大車厘茄,一球紫薯,全部都係食物嘅原味,唔會添加調味料,好健康適合小朋友😘星期六日仲有小朋友Pizza workshop,所有小朋友化身為大廚整Pizza😆超認真咁搽醬汁放材料,焗出嚟都好靚仔嫁😋 呢度真係又好玩又好味💕
親子餐廳當然要睇埋食物質素啦
我哋點咗幾款美食,仲有點兒童餐比阿女
🍯 Honey BBQ Chicken Pizza
🍓Strawberry Banana Pancake