4天前
前排去左呢間好有feel既bar,真心推薦比大家🥰飲左咁多杯都覺得好好飲,有啲仲好特別✨feel到佢哋真係用心❣️啲staff仲好nice Yuzu Cream Pie 🍰 好中意呢杯,好似柚子甜品咁有層奶蓋,再磨左啲青檸皮on top,令成杯酒既香氣同味道都提升左,配上柚子加whisky,簡直係成人版廢水🥰 Appetite 💋超啱女仔飲,酒味唔濃,而且成杯酸酸甜甜仲有啲梅粉係杯邊🥰好特別 Neverland 🏞️飲落非常清爽順口,酒味唔會好濃,取而代之係檬檬同香草既香氣同味道 Watermelon Sugar High 🍉好特別,真係有西瓜味!非常清新脫俗而且旁邊有燒過既rosemary,透過嗅覺提升成杯酒既層次✨飲落都有陣smoky味😂 T.G.Y 🍵好似分子料理咁,啲泡泡食落係龍眼杞子味架!勁得意🤣而酒方面係以用鐵觀音浸漬既gin,雪莉酒,柚子,柑橘而成,所以會先有茶香,再有柚子味,但酒味相對會濃啲 Take a Nap 💤 以洋甘菊spiced gum,蜂蜜同柚子做成,邊飲邊食芒果乾意外地又smooth又light,好順滑易入口,成個感覺好温柔,係咪要哄我訓🤣
Yuzu Cream Pie 🍰
好中意呢杯,好似柚子甜品咁
Appetite 💋
超啱女仔飲,酒味唔濃,而且成杯酸酸甜甜
仲有啲梅粉係杯邊🥰好特別
Neverland 🏞️
Watermelon Sugar High 🍉
好特別,真係有西瓜味!非常清新脫俗
T.G.Y 🍵
好似分子料理咁,啲泡泡食落係龍眼杞子味架!勁得意🤣
Take a Nap 💤