今日好開心同屋企人去咗元朗附近嘅一間餐廳食飯,估唔到去咗一間質素好高的隱世美食餐廳,呢間餐廳好方便搵到,西鐵站一出口,行3至4分鐘,就會搵到,可能首歌,好啱一大班朋友嚟聚會食飯,而且響商場裏面,我唔怕蕩失路,呢間餐廳選擇好多,而且張相好特別,清潔又乾淨,衛生好好,而且餐廳嘅氣氛都好寧靜,可以慢慢享受食物,呢度嘅食物都好特別,我哋叫咗個魚柳,佢哋嘅汁同飯配搭一流,而且最驚喜嘅係有一個溫泉蛋響中間,廚師好有心思,擺盤好靚,一定係對食物嘅要求好高,而且佢哋嘅配料都好有心思,佢哋嘅肉汁,鮮嫩,我想再嚟食呀,而且佢哋嘅朱古力都好好飲,甜度適中,如果鍾意你食西式飯嘅話,一定未啊,而且呢度嘅侍應服務都好好,有笑容有親切咁,賓至如歸的感覺
用餐優惠
試食活動