2021-10-22
係荃灣想搵間🍸酒吧餐廳🍴 Chill 吓傾吓偈食埋晚餐🍽嘅話,呢間 Vici 係其中一個好選擇!一貫嘅酒吧格局🍻,幾有氣氛幾 relax。假日應該有 live music 🎼 performance,我今日平日就可以😌靜靜地咁同朋友傾吓計。佢地方好大,有大量梳化位☺️,仲有二樓添🤩。鹹爆谷炮谷夠鹹香得來又唔油膩而且幾鬆脆👍,酒嘅選擇十分之多,而且有多款 cocktails 🍸 ,如果揸車🚗唔飲酒🥃嘅話佢哋都有好多特色 Moctail 可以選擇!🇪🇸西班牙蒜🧄味蝦🦐份量都幾大,蒜香🧄味十足👍好香口味濃🤤。蘆筍🥰鮮嫩入味,蝦🦐大隻爽口味道濃郁!日式🇯🇵海鮮🦑薄餅🍕係正宗意式pizza嘅薄脆餅底👍,好正!配料🤤都幾多,尤其係面頭嘅🐟木魚乾片焗到入口即化好鮮味😋!明太子帶子意粉🍝好 creamy 😍,頂頭隻帶子好大隻好鮮甜🤤,煎到兩面金黃色入面肉仲係半熟鮮嫩👍。意粉🍝配明太子忌廉汁真係一絕🥰,明太子夠多夠濃味😋,忌廉汁夠杰身令到意粉好卦汁好好味!
一貫嘅酒吧格局🍻,幾有氣氛幾 relax。
佢地方好大,有大量梳化位☺️,仲有二樓添🤩。
蘆筍🥰鮮嫩入味,蝦🦐大隻爽口味道濃郁!
配料🤤都幾多,尤其係面頭嘅🐟木魚乾片焗到入口即化好鮮味😋!