2019-12-07 756 瀏覽
真係求其到再冇得求其,行完aeon見到有間鐵板燒,晚飯時間仲要有位咪去試吓囉,坐底阿姐推介有個海陸空餐就試佢,上菜快到你唔信,一叫完就上咗個炒菜,其實我望住佢幾個order一齊做,做多咗一個等人點餐,但係都唔洗咁快,到前菜同湯都食埋都仲要等成10分鐘先有頭盤上,個炒菜都凍哂,頭盤有阿根廷紅蝦同鵝肝,真心要講句阿根廷紅蝦除咗做刺,攞去熟食真係難食到一個點又霉又肉酸,個肝食落粉粉地,應該唔係鴨黎,跟住再黎個洋蔥雞扒,一咬落去真係大開眼界,原來呢個世界真係天外有天 人外有人,記得之前睇地獄廚神,有個參賽者用雞胸做主菜,主題係將件雞胸煮到好似雞脾咁滑,呢度竟然做到呢個效果,將雞脾煮到雞胸咁鞋,當我覺得呢個世界灰到冇得救既時候,師傅遞個牛扒埋黎,可能佢地就係要將你心態搞到谷底既時候,先俾的正常野你食,牛肉眼還可以不過多筋多膏,呢個時候已經冇乜要求食飽就算。
2019-12-07
5 分鐘 (堂食)
  • 雞扒用脾肉整到胸咁鞋,必試