去到話用8點前食完嘅優惠劵,個服務員開頭居然話星期六唔用得吓,8點前食完嘅優惠劵寫明星期六用到,跟住佢先問人可唔可以用,另一個人話有優惠劵就得。跟住佢就話,7:45要比枱走人吓,唔係寫明8點前,點解變咗7:45。我話寫明8點前,跟住佢話埋單要好耐,咁都可以係理由跟住我話早啲埋單,8點前比番張枱你咪得囉,佢又喺到話慢慢食傾嘢好啲,唔洗咁趕,我傾長短都要你理我咪話我照用優惠劵唔可以咩,到時講耐咗你哋咪照計原價囉。最後佢先死死地話你自己決定用唔用啦。用張優惠劵都咁晒口水跟住又sale我叫$2000嘅套餐,話我哋人多,啲嘢好細碟,我唔理佢,因為個套餐都冇講幾多人食,比到盡咪12人,我哋17人,個套餐點會夠,我自己叫菜開雙份好過啦。黎啲菜都正常大細,冇話等別細碟,我7:45埋單,結果分幾鐘就比張單我check,簽埋咭都不過5分鐘左右,個服務員都老點說回食物泰式并盆 - OK菠羅炒飯 - OK炒雜菜 - OK生菜包 - OK 比咖哩更辣,但味道都唔錯明爐魚- 家人話好食烤魚 - 家人話唔好食青咖哩鴨 - OK 鴨件量少但味道正常,但咖哩汁似呼不及紅咖哩香濃紅咖喱牛 - 跟青咖哩一樣是少辣,大
去到話用8點前食完嘅優惠劵,個服務員開頭居然話星期六唔用得

跟住佢就話,7:45要比枱走人

吓,唔係寫明8點前,點解變咗7:45。
我話寫明8點前,跟住佢話埋單要好耐,咁都可以係理由

我咪話我照用優惠劵唔可以咩,到時講耐咗你哋咪照計原價囉。
最後佢先死死地話你自己決定用唔用啦。
用張優惠劵都咁晒口水

說回食物
泰式并盆 - OK
菠羅炒飯 - OK
炒雜菜 - OK
生菜包 - OK 比咖哩更辣,但味道都唔錯
明爐魚-
家人話好食
烤魚 -
家人話唔好食
紅咖喱牛 -
跟青咖哩一樣是少辣,大家覺得比青咖哩好食
印尼炒貴刁 -
大家覺得好好食
青芒海蜇沙律 - 唔似沙律,主要似食海蜇多啲
烤餅 -
好食

除了最開頭個服務員,其他人服務都OK,但一開始比最開頭個服務員搞到冇心情,要扣分。
如果唔想人用優惠券就唔好搞優惠啦。
題外話/補充資料: 只有兩張圓枱,我們17人都是用一張長枱
2013-05-18