餐廳: 沙嗲王 (現時點)
資訊:

2018-10-28 419 瀏覽
黎開油麻地買模型figure公仔,通常都懶得諗食咩,就過隔離食沙嗲王白咖哩豬扒飯。白咖哩豬扒飯:食左咁多年,味道其實無變,變既係價錢同環境,份量都少左,以前豬扒大d洋蔥同炸蔥頭都多幾條。。不過每次都係叫佢,貪佢多白咖哩汁撈飯,豬扒又夠鬆軟。蟹粉豆腐鍋飯:女朋友叫呢個,呢個送飯真係一流,蟹肉係搵到既,不過唔多,個汁好食,有好香咸蛋味,雖然佢話係蟹粉。。。最重要係夠熱辣辣。啖啖魷魚脆:貪口痕想食香口野叫左呢個,魷魚唔多,炸得死死實實,硬的,沒有鬆脆口感,我知。。。29蚊真係唔可以要求咁多,下次我都係安份食白咖哩豬好了。。Top 10兩個人食價錢算係咁,阿姐又好禮貌,都係會再去。

白咖哩豬扒飯:

不過每次都係叫佢,貪佢多白咖哩汁撈飯,豬扒又夠鬆軟。

白咖喱豬扒飯

蟹粉豆腐鍋飯:
蟹粉豆腐鍋飯

啖啖魷魚脆:

啖啖魷魚脆

Top 10

兩個人食價錢算係咁,阿姐又好禮貌,都係會再去。
白咖喱豬扒飯
蟹粉豆腐鍋飯