2018-01-27
喺銅鑼灣返工,周圍睇吓有咩好食,有同事話想食日本菜,呢間天扶良一直都係我既list,今日就一於去試吓。我們12點30半到,已經好多人,我們坐係bar枱,有個日本師傅即場炸天婦羅。個waitress 見到我們好迷惘就介紹比我們。最後我們想分別食到天婦羅同埋壽司,一人點左個自選16件。有介紹我們點一些時令的食才,咁我們就好期待食物。先有前菜,有蒸蛋,特別盛讚黑豆,好甜好好味。另外,日本師傅就根據我地點嘅天婦羅,每件炸,再一件一件上到我們前面的盤,我們急不及待就品嚐,真係好味到不能形容,去咗有蝦,不同時令既魚,天婦羅粟子係我們一致認同好甜好正。同平時既粟子係有分別。除咗天婦羅,我們重點左一個自選16件壽司set,都係一樣無得輸,蟹肉棒,海膽非常好食!最後,餐茶個杯咖啡都係好好好飲!一致認同,誠意推薦,呢個價錢食到即炸天婦羅,值得一試
先有前菜,有蒸蛋,特別盛讚黑豆,好甜好好味。
最後,餐茶個杯咖啡都係好好好飲!
一致認同,誠意推薦,呢個價錢食到即炸天婦羅,值得一試