2018-02-12
同女朋友行街行到腳仔軟嘭嘭聲拉佢去搵地方休息兼食晚飯上網一睇就有間係附近就上左去仲要有好多board game 玩添餐牌都未睇,就比佢飲品表嚇親款式多到都有選擇困難仲有一頁係特別用塔羅牌黎改名最後我點左牛奶咖啡咖啡味濃郁,而奶味都取得平衡到點主菜啦女友鐘情意大利麵於是幫佢點左個忌廉煙三文魚配天使麵麵質剛剛好,帶少少硬身配合香濃滑溜既忌廉汁搭上一片煙三文魚,咸香混入香滑,轉頭就已經清碗我自己當然嗌個鮮茄焗豬扒飯啦大大塊豬扒,厚身得黎又夠鬆軟,唔會嚡口茄醬有好重既鮮茄味,帶有少少酸味,唯獨差少少甜味,令成個醬汁變得唔夠突出我地兩個人仲點在個瑞士雞翼做小食雞翼入哂味,甜甜地咸咸地雞肉唔會煮到過火,仍然有嫩滑多汁既口感最後加廿八蚊order埋個甜品啦我揀在款芝士蛋糕🍰比一般食開既實身,但仍然有好濃既芝士味而女友當然會選擇心太軟啦⋯⋯佢至愛嘛最後我係食唔到架因為佢獨享
嘭嘭聲拉佢去搵地方休息兼食晚飯
餐牌都未睇,就比佢飲品表嚇親款式多到都有選擇困難
仲有一頁係特別用塔羅牌黎改名
最後我點左牛奶咖啡咖啡味濃郁,而奶味都取得平衡
到點主菜啦
我自己當然嗌個鮮茄焗豬扒飯啦
最後加廿八蚊order埋個甜品啦
我揀在款芝士蛋糕🍰
比一般食開既實身,但仍然有好濃既芝士味