2020-02-06
縞池🐟$180新鮮池魚刺身配埋少少既酸汁,作為前菜冷盤刺身真係一流😚,而且做緊優惠價,四個人食都完全冇問題👌🏻—————————————磯煮鮑魚刺身(3隻)🐠$192呢個絕對係神作中既神作,20+年以來食過最最最好食既鮑魚😍🤩本身食之前諗住應該係普通出面鹹鹹地,入面冇咩味又硬硬地既鮑魚,但食落竟然係成隻都甜甜地仲要勁有鮑魚鮮味,真係一試難忘🥰—————————————龍蝦沙律🦞$88味道好好食,非常值得推介,每一啖都帶有龍蝦肉😍,十分之有口感🥳。不過份量就少左d😉—————————————安康魚肝🐟$140140蚊四舊,未食之前之前會覺得貴🙈,但食入口之後就完全係另一回事😍,又香又軟,味道唔識點形容,總之一個字正😎👍🏻—————————————燒芝士年糕🧀$58肥仔男朋友本身唔係好食芝士,但成舊芝士年糕燒完之後,外脆內軟,d芝士仲要係流心拉絲,鐘意食芝士既朋友仔千其唔好錯過🤓—————————————蒲燒鰻魚🐠$138呢一個燒鰻魚又係極之值得推介😚,燒到外脆內軟,而且仲要好入味😍,138呢個價位我覺得絕對ok👌🏻—————————————粟米天婦羅🍤$48天婦羅就食得多啦,而粟米天婦羅
磯煮鮑魚刺身(3隻)🐠$192
龍蝦沙律🦞$88
安康魚肝🐟$140
燒芝士年糕🧀$58
蒲燒鰻魚🐠$138
粟米天婦羅🍤$48
天婦羅就食得多啦,而粟米天婦羅就真係第一次食🤪,本身食之前就覺得用粟米黎整天婦羅有d hea,但黎到果時碟底一滴油都冇😱,而且天婦羅仲好乾身,點知食落去仲有驚喜,入面又甜又多汁,真係好特別🤓
苦瓜炒豚肉🐷$98
苦瓜帶有苦瓜既鮮味,而且唔太苦,配埋蛋白炒既豚肉,真係好match😜 , 非常值得推介😋
鮮蟹肉蟹膏炒飯🦀$108
真材實料既炒飯😚,面頭鋪有蟹膏同蟹肉,撈勻之後真係每一啖都有蟹味🤩,加上份量都唔小,3至4個人share 完全都冇問題👍🏻😎