2024-06-06
估吾到街市入面的熟食中心隱藏左間高質海鮮大牌檔!係柯士甸站行過去都係四分鐘路程,都幾方便。如果吾係朋友带我黎,都吾知道大排檔都有放題!正宗大排檔風味,地道香港味道。有個開放式廚房,見住師傅功架十足,係廚房不停煮,不停拋起紅紅鐵鑊,鑊氣十足!🌟最經濟$288 小炒加煲仔90分鐘放題,超過二百種食物種類,雞牛豬,湯羹,小食,粉麵飯,小炒,砂鍋煲,都係任飲任食。➡️另外有$388火鍋加麻辣水煮90分鐘放題➡️$488生猛海鮮90分鐘放題,呢個感覺超豪華,鮑魚,蟶子,大元貝,生蠔等生猛海鮮都係任食😍今晚試左$288套餐🍲濃雞海味雜菜煲清清地,有雜菜,蝦乾幾大隻,魷魚新鮮幾淋👍🏻🐤當紅炸子雞面頭鋪左蝦片,幾懷舊😁雞皮超薄超脆,沒有多餘脂肪,雞肉味吾會鞋,好食👍🏻🐮海鹽香煎雪花牛柳粒雪花牛柳粒肥瘦適中,不需要過多調味,用海鹽香煎就帶出牛肉味🤤一啖一粒!🐷腰果黑醋骨豬扒大大塊,啖啖肉!輕輕炸過,面頭少少脆,厚身但肉質軟腍😋黑醋汁不多不少,酸酸甜甜好惹味。🌟🌟所有小菜都係例牌份量,吾好做大嘥鬼,食得晒先好嗌😆如果多d朋友黎更滋味,可以試好多款小菜😋真係食到捧住肚皮走😂
➡️另外有$388火鍋加麻辣水煮90分鐘放題
今晚試左$288套餐
🍲濃雞海味雜菜煲
清清地,有雜菜,蝦乾幾大隻,魷魚新鮮幾淋👍🏻
🐤當紅炸子雞
🐮海鹽香煎雪花牛柳粒