2023-04-26 118 瀏覽
🌸 #觀塘 #INNImNotNothing觀塘放lunch不嬲都好多好選擇😚 今次我就同男朋友去咗裕民坊嘅「INN I’m Not Nothing」☺️ 佢嘅裝修非常公主風,好似一個佈滿花花嘅後花園🥰 嘢食都好好味㗎!🐷 香煎焗厚切豬肉眼配芒果蕃茄沙沙汁 ($138)厚切豬肉眼係我喺INN嘅all time favourite🤩😍 佢真係非常厚肉之餘,仲好軟腍、肉汁豐富😚 配埋refreshing嘅芒果蕃茄沙沙汁,感覺一啲都唔會油膩,反而仲好清新,感覺健康🤭🍔 燒菠蘿和牛芝士竹炭漢堡 ($128)男朋友叫嘅竹炭漢堡都好正🤩 裏面嘅和牛漢堡都好厚切同大塊,肉質鬆軟,牛汁滿溢🤤 加上芝士一齊食,鹹香得而🤗 仲有甜蜜又juicy嘅燒菠蘿添!☕️ Mocha🥤Mint soda我仲鍾意呢度嘅飲品唔會太甜,超啱我口味☺️
🌸 #觀塘 #INNImNotNothing

香煎焗厚切豬肉眼配芒果蕃茄沙沙汁

🐷 香煎焗厚切豬肉眼配芒果蕃茄沙沙汁 ($138)
燒菠蘿和牛芝士竹炭漢堡

🍔 燒菠蘿和牛芝士竹炭漢堡 ($128)

☕️ Mocha
🥤Mint soda
我仲鍾意呢度嘅飲品唔會太甜,超啱我口味☺️
2023-04-24
燒菠蘿和牛芝士竹炭漢堡