2019-09-24
心之食堂好有家庭式居酒屋嘅feel🏮 大部分時間都係老闆親力親為,又會同每枱傾下計,唔會夠鐘就趕你走,如果想同朋友輕鬆食下飯吹下水呢到就啱你喇😉-😈 邪惡包 $38邪惡包係每枱都會點嘅,用紫菜包住火灸帶子同鵝肝,食落下feel到好多脂肪好邪惡但係好滿足😍🤤 要即刻食因為啲紫菜會好快比鵝肝嘅油脂整腍😛-🔥 心之火焰鐵板牛柳串 $88都係相機食先嘅野食,牛柳串插喺菠蘿上面🍍 店員會喺你面前點火燒牛柳🤤 牛柳食落幾腍,配埋菠蘿、三色椒同薯仔一齊食係夾嘅👍🏻-🍚 原條鰻魚石鍋飯 $118呢個價錢有成條饅魚係抵既👍🏻 汁都係夠既味道都唔錯,不過略嫌個飯有啲單調,如果加少少配菜感覺會豐富啲😌-💗 心之蛋卷 $88一切開啲蛋汁同芝士就流出黎🤪 唔好以為佢淨係得芝士,其實仲有三文魚肉同蟹籽,加埋用茄汁唧左「❤️の」係蛋卷上面,誠意十足💟-🍣 李小龍卷 $68卷物入面有蟹鉗同牛油果🥑😍 上面仲有埋魚子醬,味道好豐富。-🐙 芥辣八爪魚 $58芥辣八爪魚有埋蟹子同芝麻食落冇咁單調,芥辣唔算辣係一般人接受到嘅。-🌰 紫薯甘粟餅 $33紫薯薯餅入面有粒粒粟子,不過都係紫薯味比較突出。-🍠 炸芋圓 $38係煙韌嘅糯
😈 邪惡包 $38
🔥 心之火焰鐵板牛柳串 $88
🍚 原條鰻魚石鍋飯 $118
💗 心之蛋卷 $88
🍣 李小龍卷 $68
卷物入面有蟹鉗同牛油果🥑😍 上面仲有埋魚子醬,味道好豐富。
🐙 芥辣八爪魚 $58
🌰 紫薯甘粟餅 $33
紫薯薯餅入面有粒粒粟子,不過都係紫薯味比較突出。
🍠 炸芋圓 $38
係煙韌嘅糯米皮入面包住嘅係芋頭,外面嘅炸得幾脆。
嗰晚食左好多都冇影🤪
燒牛舌🐮、燒茄子🍆、燒菠蘿🍍、燒魷魚🦑、柚子梅酒🍶 呢幾款食物都係唔錯!!🙌🏻