Casa Margo價錢💲: $208/ $488/ $80好味程度😋: 4.5/5服務🍴: 4/5環境🗾: 3.7/5性價比🥢: 3.4/5回頭率😚: 4.3/5-一路都見到好多人介紹呢間家庭式經營小店,過左好耐人氣依然不減,特別個布丁。所以之前見生日就同朋友去左個到食。餐廳係商廈裏面,只有4-5張枱,開放式厨房,記得book位先呀。老闆娘招呼好親切又熱情的!-點完餐就會首先送上麵包。呢到係酸種麵包,裏面好煙靭。連麵包都烘到香脆有焦脆的感覺,塗d牛油好好食😳-✅Squid ink spaghetti with Nudja & japanese oyster. 用墨魚汁意粉感覺都高級d😂同埋口感比較硬身,條條分明。茄汁係好純粹的番茄汁,水水地,但面頭都會有d濃厚d的番茄醬。食落好酸好開胃。仲有好鮮的蠔味🤩用的蠔大隻新鮮又肥美,有成7隻。成個意粉都充斥住呢陣味。-✅✅Grilled steak. 牛扒只用鹽同胡椒調味,主要食到本身塊牛扒都好高質!係我鍾意的厚牛扒,食落特別滿足😚 牛扒烤得好香,外層有陣陣炭烤味,幾燶下,但個人中意😋入面叫5成熟保持到粉嫩,咬落唔韌,仲有汁滲出來。同埋落ro
Casa Margo
價錢💲: $208/ $488/ $80
好味程度😋: 4.5/5
服務🍴: 4/5
環境🗾: 3.7/5
性價比🥢: 3.4/5
回頭率😚: 4.3/5

✅✅Grilled steak. 牛扒只用鹽同胡椒調味,主要食到本身塊牛扒都好高質!係我鍾意的厚牛扒,食落特別滿足😚 牛扒烤得好香,外層有陣陣炭烤味,幾燶下,但個人中意😋入面叫5成熟保持到粉嫩,咬落唔韌,仲有汁滲出來。同埋落rosemary令到成塊扒都好香。唔好睇佢得幾舊,但因為全部都好厚切,所以2個女仔都有可能食唔晒。

✅✅Creme caramel with rice pudding icecream. 原味焦糖布丁好重蛋香,味道好香滑,焦糖的比例剛剛好,唔會太甜🤤質地個人覺得係偏厚實的,唔係非常動L個種有彈性的,但好順滑creamy。最驚喜的係旁邊的米味雪糕,質地好濃厚,食落真係好重米香+奶香,好特別!

係會想再去的餐廳。有種溫馨感覺得來出品好用心😬牛扒值得encore,都想試其他甜品。記得有最低消費$380同埋晚市營業阿!