2024-01-06 48 瀏覽
呢到仲要係小朋友鐘意既恐龍主題🦕🦖岩哂我呢啲已經去厭左playhouse 既父母🤗呢度除咗有大量岩大人細路既玩具、board game,嘢食都好有質素👍🏻佢哋有一個 Mr Dino二人餐,有湯、前菜、小食、兩個主菜、甜品同飲品,就算兩大一小一齊食都好夠飽😝德式脆皮咸豬手🐷外皮勁脆,熱辣辣脆卜卜😝豬手好大隻,餐廳會切開成一口大細,非常之細心,湊住小朋友都可以輕鬆食。熔岩火山🌋超級推薦‼️一定要試‼️超級好食😂香脆嘅麵包上淋滿左朱古力cream,一切就爆漿,口感好特別。呢到嘅兒童餐同兒童餐具都係恐龍主題🦖🦕有齊意粉、薯條、甜品、生果同嘢飲。兒童餐擺盤超可愛,仲有玩具送,小朋友真係好快樂🥰下次放假諗唔到去邊,不防考慮下。呢到仲有得夾公仔,小朋友真係會唔捨得走 😂

德式脆皮咸豬手🐷

熔岩火山🌋