2020-12-19
N年冇去過東薈城🤪🤪行到肚仔餓見到有outback🥩🥩就入去試左佢個Lunch Set 🍹🍹雖然係平日下就3點,但都係得Lunch Set冇Tea Set😿😿Lunch Set 包一份主菜,沙律,是日餐湯,飲品同任食黑糖包🥖🥖今日總共試左2款:燒肉醬味豬肋骨🍗同燒加拿大🇨🇦帶骨黑毛豬扒🥩1️⃣燒肉醬味豬肋骨🍗燒得好入味,成排ribs切到15條左右,而且跟左啱啱炸起既熱辣辣薯條🍟🍟鹽味十足,食晒成個餐都好夠飽啊😎😎2️⃣燒加拿大帶骨黑毛豬扒🥩可以揀7成或全熟!我哋試左7成🤪🤪真係十分嫩口🤯🤯驚喜十足因為從未試過咁好食既豬扒🥺🥺可以跟飯或意粉,豬扒亦有2塊🤩🤩啱晒大胃王🤪🤪服務方面,入面d職員都好有禮貌同serve 得好好👏🏻👏🏻一坐低就有濕紙巾抹手🤙🏻🤙🏻枱同枱中間都有長膠板隔住同埋好寬躺唔會迫住晒😚😚落order 就有前菜同黑糖包😻😻等左十分鐘上齊野食✔️✔️總括黎講,佢係走中價西餐路線,都好值得去試😉😉
1️⃣燒肉醬味豬肋骨🍗
2️⃣燒加拿大帶骨黑毛豬扒🥩
總括黎講,佢係走中價西餐路線,都好值得去試😉😉