2023-01-17 364 瀏覽
今日帶Delta睇獸醫前, 係呢度食午餐. 店員非常友善, 見我地視力麻麻地, 主動幫我地剔點餐紙, 同埋介紹食物. 漸變色既杯, 好靚!試晒4款前菜. 泡菜好味, 菠菜居然冇調味, 都ok. 魚板最有特色, 蘿蔔我地本來就一般. 部隊鍋麵$88想食好耐了, 唔係好多餐廳有一人份量, 金色既煲好搶眼. 食材對得住價錢, 有大碌雞尾腸, 厚切午餐肉, 泡菜同魚板都好味, 係年糕少左d. 公仔麵既份量就啱啱好, 芝士泡菜湯既味道唔夠正宗, 但係都好味. 韓式拌飯(bbq牛肉) $118店員推介, 賣相吸引, 又非常飽肚. 牛肉份量多! 好似真係輕輕燒過下, 好有牛味. 飯就充滿温泉蛋汁和泡菜汁, 濕潤又香口, 令人一啖接一啖. 海帶同紅蘿蔔令口感更豐富, 翠玉瓜就唔係好夾. 榛子咖啡, 跟餐+$21好甜! 下次記得少甜. 此外都係正常好飲. 粟米茶, 跟餐免費用透明茶壺上, 感覺好chill, 味道香濃, 推介.

漸變色既杯, 好靚!
部隊鍋麵
部隊鍋麵$88
韓式拌飯bbq牛
韓式拌飯(bbq牛肉) $118

榛子咖啡, 跟餐+$21
好甜! 下次記得少甜. 此外都係正常好飲.

粟米茶, 跟餐免費
用透明茶壺上, 感覺好chill, 味道香濃, 推介.
2023-01-15
韓式拌飯bbq牛
  • 韓式拌飯(bbq牛肉)