1K
2011-09-19 52 瀏覽
師傅早幾日放飯時唔知食咩好, 咁啱醒起老麥最近推出左新產品, 就不如一試啦; 其實呢個都唔算係新產品, 皆因每年都好似會推出一次, 只不過係師傅從未試過啫, 所以入到去諗都唔使諗就柯打左個玉子將軍漢堡餐!玉子將軍漢堡餐有中薯條, 中汽水同埋玉子將軍漢堡, 講真老麥嘅薯條一向都受師傅欣賞, 皆因覺得薯味唔夠, 是次當然仍不例外, 可幸是薯條夠熱, 令呢份一向比師傅有雞肋感覺的薯條挽回少少分數; 玉子將軍漢堡其實都冇咩特別, 將軍漢堡加隻蛋, 同豬柳漢堡加隻蛋差唔多, 但當入口後就發覺個口感好唔同, 嗰隻蛋真係好滑身, 誇張少少講師傅覺得有啲溫泉蛋的感覺, 雖然食唔出有蛋香, 但滑溜嘅感覺真的令師傅十分欣賞, 同豬柳蛋嘅感覺真有天淵之別, 加上將軍漢堡個醬汁惹味, 生菜絲爽口, 包身亦鬆軟, 相比冇蛋嘅將軍漢堡, 師傅就更加喜愛玉子了! 總括黎講玉子將軍漢堡嘅水準不俗, 加上唔使經常有得吃, 所以師傅都加多少少分比佢, 而服務同地方就一如正常嘅老麥咁冇咩特別, 價錢就普通, 廿幾蚊一個餐, 接受到啦! 講到尾師傅始終最鍾意係老麥嘅黑椒漢堡而非將軍漢堡, 不過喺黑椒未蒲頭前, 配上玉子嘅將軍

總括黎講玉子將軍漢堡嘅水準不俗, 加上唔使經常有得吃, 所以師傅都加多少少分比佢, 而服務同地方就一如正常嘅老麥咁冇咩特別, 價錢就普通, 廿幾蚊一個餐, 接受到啦! 講到尾師傅始終最鍾意係老麥嘅黑椒漢堡而非將軍漢堡, 不過喺黑椒未蒲頭前, 配上玉子嘅將軍漢堡亦算係一個不錯嘅選擇, 正所謂"將軍加玉子, 師傅楝手指", 呢個笑臉係淨係比個包咋!
玉子將軍漢堡
包身