中、日、韓、泰、意菜樣樣齊✨有時想一次過係同一個地方食到唔同菜式,呢到就岩晒✨同埋佢仲有多款遊戲機,例如夾公仔機、街霸、飛鏢機、桌上足球機等等,岩晒放工同放學既朋友黎relax下~同時又食又玩‼️今次我就自制中、日、泰多國菜😌一次過滿足三個願望~平時懶唔煮晚飯就可以係度食,Why Not both!! 唔洗左度右度食咩菜好啦😛外婆主打雞飯!叫左外婆雞飯同埋酸辣雞飯✨份量好多,而且味道都好惹味~仲有跟餐飲同油菜~~KAi Poke Bowl日式清新健康刺身飯!叫咗三文魚寶同海中寶,貪心既你一定要叫海中寶!樣樣都有d,三文魚、吞拿魚、醬油廣島蠔、醬油帆立貝、八爪魚、虎蝦、車厘茄,超級豐富😋而且佢醬料好足,沙律菜又夠新鮮,唔會乾爭爭。金銀泰國美食泰式炒金邊粉好好食!唔會太甜,而且好有鑊氣,份量勁多成座山咁🤣超級抵食😛由將軍澳A出口過對面馬路,沿住小巷入5分鐘就到😋

外婆

KAi Poke Bowl